Un nou tramvai Armonia înțepenit pe șine, la Timișoara

Un nou tramvai Armonia înțepenit pe șine, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ziua şi tramvaiul Armonia blocat pe şine la Timişoara. O nouă imagine cu un tramvai reabilitat de Societatea Publică de Transport Local din Timişoara blocat pe şine a fost postată pe Facebook de un utilizator al reţelei de socializare. Nu mai puţin de 14 tramvaie primite de la nemţi în timpul administraţiei Ciuhandu au fost reabilitate de administraţia Robu, contra sumei de 500.000 de lei bucata, preţ fără TVA.

Reabilitările au fost făcute la Arad şi Paşcani, însă, tramvaiele care arată aproape noi se blochează aproape zilnic pe şine.


Explicaţia fostei regii? Şuruburile acestora cedează la frânări bruşte. Până acum peste zece astfel de incidente au avut loc în Timișoara. Trebuie spus că pentru anul 2018, primăria a alocat încă 40.000.000 de lei pentru reabilitarea de tramvaie vechi.

În 2013 Primăria Timişoara a contractat un credit de 35.000.000 de euro de la Banca Mondială. Împrumutul a fost negociat de fosta administraţie condusă de Gheorghe Ciuhandu pentru achiziţia de tramvaie noi, însă primarul Nicolae Robu a decis ca banii să fie folosiţi pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene moştenite de la administraţia Ciuhandu: modernizarea Pasajului Michelangelo, reabilitarea malurilor Begăi, reabilitarea centrului istoric sau implementarea sistemului de trafic management.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.