Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit, altul...

Accident grav pe o șosea din Banat. Un bărbat a murit, altul este grav rănit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe șoseaua de centură a Caransebeșului. În urma incidentului, șoferul singurei mașini implicate și-a pierdut viața, în timp ce pasagerul din dreapta a fost rănit, fiind în stare critică.

Accidentul s-a petrecut în zona unui sens giratoriu. Pe șosea nu au fost găsite urme de frânare, iar mașina implicată a ajuns în vârful unui val de pământ care însoțește drumul. Incidentul nu a avut martori însă, conform expressdebanat.ro, o femeie a sunat la 112 după ce a văzut un bărbat care se târa pe șosea. O ambulanță care trecea prin zonă după ce fusese solicitată într-un sat din apropiere a oprit imediat și i-a acordat primele îngrijiri tânărului care a reușit să iasă din mașină și să se târască pe pământ pentru a cere ajutor. Conform sursei citate, dacă ar fi rămas în mașină, victima ar fi avut șanse minime de supraviețuire, pentru că vehiculul abia dacă se zărea dintre tufișuri.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 34 de ani a murit, în timp ce pasagerul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a suferit multiple traumatisme, fiind internat la Spitalul Municipal Caransebeș în stare critică.

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.