Doi jucători de bază de la ACS Poli Timișoara și-au depus oficial...

Doi jucători de bază de la ACS Poli Timișoara și-au depus oficial memorii pentru a deveni liberi de contract. Când e primul termen la CNSL

0
DISTRIBUIȚI
Alex Ciucur, printre nemulțumiți Foto: arhivă

Formația de pe Bega din prima ligă riscă să încheie sezonul fără câteva nume importante. Gabriel Vașvari și Alexandru Ciucur, titulari de regulă la ACS Poli, nu mai cred în promisiunile conducătorilor în privința restanțelor financiare și au cerut la comisii plățile precum și încetarea raporturilor contractuale.

Sătui să-și aștepte banii de circa cinci luni o parte dintre numele grele de la ACS Poli s-au revoltat.


În principal e vorba de fotbaliști care au refuzat oferte ușor inferioare ca salarizare vara trecută crezând că la Timișoara situația se va regla sau chiar îmbunătăți. Primii pe listă în această primăvară sunt mijlocașul Gabriel Vașvari și jucătorul de bandă Alexandru Ciucur. Primul, venit în vară de la Botoșani a semnat chiar pe doi ani de zile. În vârstă de 31 de ani acesta a lipsit rar din prima echipă, având 31 de apariții și patru goluri marcate în acest sezon. Alex Ciucur (28 ani), sosit de la Iași, avea și el drept de prelungire a înțelegerii în vara aceasta. El a marcat și ultimul gol în campionat pentru bănățeni și are un total de 29 de apariții și alte două reușite în cont.

Ambii își cer banii, dar și să devină liberi de contract. Camera Națională pentru Soluționarea a Litigiilor din cadrul FRF a anunțat un termen în cazul lor pentru data de 2 mai. Conform gsp.ro un alt jucător care și-a pierdut răbdarea e Alexandru Țigănașu, dar deocamdată nu apare oficial o speță a sa împotriva clubului. Reamintim că tot din cauze financiare a plecat în prima parte a sezonului un alt jucător transferat vara trecută: Valentin Crețu, care a ales contracandidata din Mediaș.

ACS Poli se află într-o situația complicată după etapa din weekendul trecut, ajungând pentru prima dată în ediția 2017-18 pe loc retrogradabil direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.