Plăcuțe ”Nicolae Robu”, montate la pasajul Jiul sau în parcuri. Primarul Timișoarei...

Plăcuțe ”Nicolae Robu”, montate la pasajul Jiul sau în parcuri. Primarul Timișoarei spune că nu știe cine e autorul ”sponsorizării”

1
DISTRIBUIȚI
Foto: debanat.ro

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea ca numele său să apară pe toate obiectivele finalizate sub cele două mandate ale sale, chiar dacă unele din ele i-au fost lăsate moştenire sub formă de proiecte cu finanţare europeană de către fostul edil-şef al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu.


Recent, la obiective precum Pasajele Jiul sau Michelangelo şi Parcul Pădurice au apărut plăcuţe cu numele primarului Nicolae Robu. Edilul susţine că plăcuţele sunt realizate din sponsorizări private şi că nu doreşte să facă public numele firmei care a suportat costurile.

„Nu știu câte au fost făcute și nu este asta important. Ele nu au fost făcute din bani publici, sunt făcute din bani privați și este cel mai normal lucru să se știe când au fost realizate niște obiective importante ale orașului. Nu e nimic nefiresc, nu e nimic deplasat în asta. Sunt asigurate din fonduri private, detaliile nu prezintă interes acum. Doamne ferește, cum să plătesc eu? Nu știu, este o susținere, puteți să-i spuneți o sponsorizare. Nici nu știu, sincer. Pe cuvântul meu că nu știu cine. Pot să aflu, și o să aflu, evident. S-a întâmplat când eram plecat. Știam că vor fi montate, dar nu am știut că se întâmplă săptămâna trecută. Vor fi puse în general pe obiectivele importante, sunt multe obiective importante în oraș. (…) Realizările îmi dau destulă serotonină și Dumnezeu mai știe ce alte substanțe care mă fac, per ansamblu, fericit”, a declarat primarul Robu pentru deBanat.ro.

1 COMENTARIU

  1. Mai era unul inainte de 1989 care avea poze si lozinci lipite peste tot iar noi radeam spunand : numele prostilor pe toate gardurile.Si atunci ca si acuma exista la unii ,foarte bine dezvoltat, al 6-lea simt ,cel al lingaismului.Pe vremuri cantam o oda adusa eroilor se numea Pui de lei ,astazi ar trebui putin adaptat textul, cuvantul eroi ar trebui inlocuit cu lingai ,s-ar potrivi foarte bine multora.Cum naiba va mai suporta pamantul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.