Concert de muzică clasică și piese proprii alături de clarinetistul Mihai Bizgan

Concert de muzică clasică și piese proprii alături de clarinetistul Mihai Bizgan

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt invitați la un concert de absolvire a clarinetistului Mihai Bizgan, artist cunoscut grație evenimentelor susținute în ultimii ani în diverse locații din Timișoara.

Evenimentul va avea loc în Sala Orpheum a Facultății de Muzică din Timișoara, în data de 8 iunie, de la ora 19.00, și intrarea este liberă. Alături de Mihai Bizgan se vor afla band-ul format din Peter Tradnik – pian , Ștefan Cascaval – contrabas și Daniel Jumuga – Cuibaru – percuție.

„Concertul pe care îl voi organiza cuprinde un eveniment important pentru mine, deoarece, cu ajutorul lui Dumnezeu, acesta marchează terminarea conservatorului de muzică.


Concertul va avea doua părți. În prima va fi muzică clasică (Johannes Brahms și Francisc Poulenc), iar în partea a doua, un program cu compozitori precum Frank Sinatra, Benny Godman, dar și piese proprii care mă reprezintă ca instrumentist. Noutatea acestui concert este faptul că voi interpreta și piese clasice. Publicul obișnuit cu mine să cânt piese de gen mai larg (Kenny G, Louis Armstrong, Benny Goodman) vor avea parte de o surpriză, prin interpretarea a două sonate pentru clarinet. De multe ori publicul a răspuns invitației mele la concerte prin prezența în număr destul de numeros, dar de această dată îmi doresc ca sala Orpheum a Facultății de muzică să fie plină deoarece evenimentul nu e doar un concert. Marchează, pentru mine, finalul a unui ciclu din viață. În program vom avea parte și de invitați speciali și voi încerca sa pregătesc un cadru și o ambianță cât mai plăcută pentru fiecare dintre cei care voi păși pragul sălii de concerte“, ne-a declarat Mihai Bizgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.