Români urmăriţi internaţional pentru trafic de migranţi, prinşi la graniţa de vest

Români urmăriţi internaţional pentru trafic de migranţi, prinşi la graniţa de vest

0
DISTRIBUIȚI
Foto: politiadefrontiera.ro

Doi bărbaţi care se aflau în vizorul autorităţilor franceze au fost prinşi, în această dimineață, la graniţa de vest. Pe numele lor erau emise mandate europene de arestare, predare sau extrădare, după ce au făcut trafic de migranţi.

Inculpaţii se pregăteau să iasă din România cu trenul care circula pe relaţia Viena – Bucureşti, însă nu au putut trece de oamenii legii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Curtici – feroviar, din judeţul Arad.


Era 4.00 atunci când bărbaţii de 29 de ani, respectiv 34 de ani, domicliţiaţi în Braşov, respectiv Buzău, au fost opriţi din călătoria lor. „În data de 9 mai a.c., în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici – feroviar, judeţul Arad s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, călătorind ca pasageri într-un tren Inter – Regio, pe relaţia Viena – Bucureşti, doi cetăţeni români, Ovidiu T., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Braşov şi Ion C., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Buzău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea, comisar şef Laura Beatrice Bondar, printr-un comunicat de presă.

Bărbaţii au fost predaţi către IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.