Un bărbat și mama sa, sechestrați și bătuți în casă, în Timișoara....

Un bărbat și mama sa, sechestrați și bătuți în casă, în Timișoara. Întâmplarea incredibilă care a dus aici

1
DISTRIBUIȚI

Un scandal a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un grup de prieteni. Un bărbat a devenit victima a doi agresori, care l-au bătut, iar apoi l-au jefuit. Mai mult, cei doi l-au urmărit până la apartamentul unde stătea în chirie cu mama sa, i-au sechestrat, iar bătăile au continuat.

Întâmplarea s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 mai, atunci când cei trei, alături de un alt bărbat, se aflau în locuinţa unuia dintre agresori, de pe strada Dropiei din Timişoara.


După ce au băut ore întregi, prietenii de pahar s-au luat la ceartă, iar doi au început să-l lovească pe al treilea cu pumnii și picioarele. Ajutat de amicul aflat la faţa locului, proprietarul apartamentului unde a avut loc altercaţia a scos victima pe trotuarul din faţa blocului, după care i-a furat banii, telefonul mobil şi actele personale.

Însă lucrurile nu s-au sfârșit aici. Bărbatul bătut a reușit să ajungă acasă, într-un apartament pe care-l închiria, împreună cu mama sa, culmea, de la unul dintre agresori. Grupul care l-a snopit în bătaie l-a urmărit aici, într-un bloc de pe bulevardul Cetății, unde i-a sechestrat pe cei doi. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, care au instrumentat cazul, cei trei agresori nu au lăsat-o pe femeie să iasă din casă, i-au amenințat pe ea și pe fiul ei, forțând-o să le dea 150 de lei.

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în acest caz, unul dintre agresori fiind cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe, furt calificat, lipsire de libertate şi şantaj, iar celălalt, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate şi şantaj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.