Atmosferă civilizată la primul festival din Timișoara dedicat berilor artizanale FOTO

Atmosferă civilizată la primul festival din Timișoara dedicat berilor artizanale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-678561496">

Spre deosebire de celalalte manifestări „pentru publicul larg“ desfășurate mai ales în Parcul Rozelor, Timișoara Craft Beer Festival – eveniment desfășurat în weekend-ul trecut la Timișoara – a avut parte de o atmosferă deosebit de interesantă și civilizată. Festivalul care își propune să susțină micili producători de bere artizanală din întreaga țară a avut parte și de câteva workshop-uri tematice și o zonă amenajată pentru cei mici.

„20 de microberării artizanale și doi producători de cidru craft de pe tot teritoriul României s-au reunit la Timișoara în cel mai ambițios proiect de până acum din țară. Printre cele mai cunoscute branduri de bere craft prezente la festival s-au numărat Ground Zero, Hop Hooligans, Deranj sau Sikaru – toate din București, Klausen Burger și Bere a la Cluj din Cluj-Napoca, 1717 (Sibiu), Nemțeana (Piatra Neamț), One Beer Later (Buzău) și producători locali precum Bereta sau Clinica de Bere. Au participat și berării cu tradiție în zona artizanală precum Csiki Sor sau Zăganu, dar și cele mai noi microberării din țară”, au transmis organizatorii.

La capitolul muzică, alături de prestația unor DJ locali, în cele trei zile de sărbătoare pe scenă au evoluat Blazzaj, The Case, Monokrom și Karpov not Kasparov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.