Două fete, un singur buletin. Familie oprită la frontiera de vest după...

Două fete, un singur buletin. Familie oprită la frontiera de vest după ce a încercat să înșele vigilența polițiștilor de frontieră FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1835426550">

Încercare imposibilă a unor persoane, rude ale unei minore, de a o trece graniţa ilegal pe aceasta. Deşi are doar vârsta de 13 ani, aceştia au avut tupeul de a prezenta poliţiştilor de frontieră un buletin al unei fete în vârstă de 20 de ani. Întrucât diferenţele de fizionomie erau evidente, oamenii legii au devenit suspicioşi şi au recurs la control amănunţit asupra celor opt persoane aflate în microbuzul marca Mercedes-Benz.

Incidentul a avut loc ieri, 27 iunie, în jurul orei 07.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I Nagylak. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani, unchiul minorei de 13 ani. Poliţiştii de frontieră au demonstrat că buletinul nu îi aparţine acesteia şi au extins cercetările. La scurt timp au descoperit-o, ascunsă pe bancheta din spate, pe posesoarea buletinului, o fată în vârstă de 20 de ani, verişoara sa, totodată fiica şoferului, domiciliată în Teleorman.

Cu toţii îşi doreau să ajungă în Franţa şi au recurs la aceată metodă pentru că minora nu avea document de călătorie şi nici acordul din partea părinţilor. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.