Primarul Robu, ieșire politicianistă în cazul incendierii mașinii editorului șef al PRESSALERT...

Primarul Robu, ieșire politicianistă în cazul incendierii mașinii editorului șef al PRESSALERT după o serie de atacuri murdare

1
DISTRIBUIȚI

Au trecut nouă zile de la incendierea mașinii jurnalistului timișorean Dragoș Boța, iar făptașii nu au fost încă prinși de polițiști.

Într-o postare publicată astăzi pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu le-a solicitat oamenilor legii încă o dată să depună eforturi pentru a-l prinde pe autor, pe motiv că ar fi „profund” indignat că s-a putut întâmpla așa ceva în orașul al cărui primar este.

De data aceasta, primarul Timișoarei și-a schimbat discursul. Astfel, nu a mai folosit cuvinte dure la adresa jurnalistului, așa cum a procedat în ziua următoare incidentului, când l-a numit de „cea mai joasă speță” sau că își arată „mizerabilitatea”, rezumându-se să spună doar că are o „părere foarte proastă despre victimă”.


Joi, la ședința BPJ a PNL Timiș l-a catalogat ”nemernic” și ”caracter zero” pe deputatul Pavel Popescu pentru că a scris pe Facebook că a fost un atac de tip mafiot și Dragoș Boța este un jurnalist de investigații bun.

„S-au scurs 9 zile de când mașina timișoreanului Dragoș Boța a fost incendiată. Reiterez solicitarea către organele de poliție să depună toate eforturile pentru a-l prinde pe făptaș și a-l deferi justiției! Dincolo de părerea mea foarte proastă despre victimă, sunt profund indignat de ceea ce i s-a întâmplat! Nimănui nu trebuie să i se întâmple așa ceva! Sunt profund indignat, în plus, că o astfel de faptă s-a petrecut în orașul al cărui cetățean sunt, în orașul al cărui primar sunt! Făptașul trebuie prins și pedepsit exemplar! Sunt convins că instanța de judecată va considera agravant faptul că victima este un jurnalist! Nu contează dacă bun sau rău, nu contează dacă fără ghilimele sau cu ghilimele! Pt o comunitate, oricare ar fi ea, ar fi extrem de păgubos dacă jurnaliștii săi ar ajunge să fie timorați, ar ajunge să fie inhibați”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.