Ryanair a renunţat la majoritatea zborurilor din Timişoara, dar introduce curse de...

Ryanair a renunţat la majoritatea zborurilor din Timişoara, dar introduce curse de la Cluj

0
DISTRIBUIȚI

După ce compania aeriană Ryanair a decis la începutul acestui an să renunțe la cursele operate de la Timişoara spre Germania, Marea Britanie şi Belgia, menţinând doar rutele spre Bucureşti şi Milano, irlandezii au anunţat acum că vor opera curse spre Anglia de la Cluj.


Acestea ar urma să devină funcţionale din aprilie anul viitor. Această relaţie ar urma să folosească aeroportul London Southend, unde compania a deschis o nouă bază. Frecvenţa de operare va fi de trei curse săptămânal.

Decizia de a opera curse Ryanair de la Cluj vine după negocieri purtate timp de zece ani, au anunţat reprezentanţii aeroportului clujean. Irlandezii au anunţat deja lansarea unei promoţii prin care vor putea fi achiziţionate bilete la 24,99 la noua rută, valabile începând cu aprilie 2019.

La începutul acestui an, Ryanair a anunţat închiderea bazei de la Timişoara şi renunţarea la rutele spre Germania, Marea Britanie şi Belgla, menţinând pentru acest an doar cursele spre Milano şi Bucureşti. Ulterior, compania a decis să renunţe şi la zborurile de la Craiova şi Oradea. La acea oră motivarea oferită a fost legată de slaba performanţă economică a curselor operate din aceste oraşe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.