Brand în premieră la Timișoara: NYX Professional Makeup va deschide, în toamnă,...

Brand în premieră la Timișoara: NYX Professional Makeup va deschide, în toamnă, un magazin în ansamblul mixt Openville (P)

0
DISTRIBUIȚI

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup va inaugura la Timişoara, în toamnă, primul său magazin din vestul ţării. Acesta va fi situat la parterul Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville, aflat în plină dezvoltare şi care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafaţă de 47.000 mp, ajungând la un total de 118.000 mp închiriabili. Magazinul NYX Professional Makeup din Openville Timişoara va fi cel de-al doilea din reţeaua de malluri a companiei IULIUS, după cel din Iulius Mall Cluj.

NYX Professional Makeup le va propune clienţilor o gamă completă și personalizată de produse de înfrumuseţare de calitate superioară. Pentru make-up artiști sau pentru cei care pur și simplu sunt pasionaţi de cosmetice, brandul de peste Ocean propune peste 2.000 de produse profesionale. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, până la pensule şi alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialiștilor din întreaga lume.

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, în Los Angeles.


Brandul este prezent la nivel internaţional prin magazine specializate de cosmetice, precum şi prin locaţiile proprii. Magazinul din Openville Timişoara va fi cel de-al cincilea inaugurat în România, după cele din București, Constanţa şi Cluj-Napoca.

Despre Openville Timişoara

Aflat în plin proces de edificare, Openville Timişoara va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracţie de business, shopping şi loisir. Ansamblul va integra actualul Iulius Mall Timişoara şi va completa oferta de retail cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118.000 mp închiriabili. Noile spaţii vor fi amenajate într-o extensie a mall-ului, la parterul clădirilor de birouri şi în zona viitorului parc din ansamblu. Openville va include şapte clădiri de birouri clasa A, 450 de magazine, un nou concept de cinema multiplex, două centre de conferinţe şi evenimente cu 10 săli, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din ţară, creat de la zero. După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017, în ansamblu se lucrează la alte două imobile office, la noile spaţii de retail, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto care va fluidiza traficul din întregul areal. Proiectul este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe,
reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.