Cu zâmbetul pe buze

Cu zâmbetul pe buze

1
DISTRIBUIȚI

Se știe din vechi străbuni, vara nu-i ca iarna. Odată cu apariția fustelor mini și a serilor lungi, se dă drumul la decibeli pe terase. Și-ncep petrecerile. Spre disperarea unora care nu se pot odihni fiindcă bumtzi-bumtzi-ul le intră pe sub geamuri și spre bucuria omuleților care fac parte din viața de noapte a Timișoarei.

A fost o vreme în care cetățenii străini care poposeau pe meleagurile noastre erau pur și simplu încântați de clubbing-ul timișorean. Oaspeții orașului lăudau pe bună dreptate atmosfera cluburilor din Timișoara și povesteau că efervescența aceea de demult era una aparte.


Între timp, lucrurile s-au schimbat și pe la noi. Lumea „bună“ iese tot mai târziu și are toane de nedescris. Uneori ai impresia că indivizii aceștia fac parte dintr-o sectă aparte, care iese în oraș doar în weekend și e nevoită să semneze condica de intrare la club. Dincolo de imbecilii și șobolanii care populează cluburile cu sau fără fițe, mai există și lumea normală. Oamenii care vor să se distreze. Care sunt dispuși să plătească bănuți frumoși pe un cocktail „trendy”. Dar ce să vezi? Dau peste un barman care fură pe față și care e nepoliticos fiindcă patronul îl plătește cu țârâita. Sau peste un om de ordine care face glume nesărate la intrarea în club, doar fiindcă el e de-al casei.

Pe de altă parte, o bună parte a celor care-și omoară nopțile prin cluburi au devenit atotștiutori. Deosebesc cât ai zice peşte o melodie Detroit Techno de alta Acid House și comentează non-stop, așteptând cu nerăbdare să găsească vreo hibă. La bar, la DJ, la toaletă…oriunde se poate. Pare-se că oamenii care dansează cu zâmbetul pe buze (doar și exclusiv din cauza muzicii!) sunt pe cale de dispariție. La modă sunt cei cu ifose, fițe, cei care comentează că vinul e servit prea clad sau prea rece, cei care par că sunt obligați să-și miște curul până la club. Și totuși… unde au dispărut oamenii civilizați de la petreceri?

1 COMENTARIU

  1. In primul rand fii tu civilizat daca vrei sa fie si altii. Asta incepe prin a nu te baga in treaba altora si a critica felu cum aleg oamenii sa si traiasca viata. Penibil articolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.