Pericol într-un parc de copii din Timişoara. Cu cine au dat nas...

Pericol într-un parc de copii din Timişoara. Cu cine au dat nas în nas micuţii FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Surpriză într-un parc pentru copii din Timişoara. Poliţiştii locali au fost sesizaţi că mai multe animale îşi fac veacul chiar la locul de joacă şi reprezintă un pericol pentru micuţi.

La faţa locului, în parcul din zona străzii Inocențiu Klein, poliţiştii locali au găsit trei cai lăsaţi în libertate. La scurt timp de la apariţia autorităţilor, un bărbat care locuiește pe str. Batania a fost identificat și amendat pentru lăsarea în libertate a animalelor care pot reprezenta pericol pentru cetățeni și pentru traficul rutier, sancțiunile pentru astfel de situații ajungând până la 500 lei.

Poliția Locală Timișoara informează că astfel de cazuri au mai fost întâlnite pe străzile orașului, în acest an, fiind aplicate 24 de amenzi, cele mai multe pentru lăsarea în libertate a animalelor, în special cai, în zone precum str. Lunei, Răsăritorului, Batania, Hărniciei, dar și pentru creșterea animalelor și a păsărilor de fermă în interiorul zonei delimitate de anumite străzi.


Astfel de cazuri au fost depistate pe străzi precum Mehadia, Eroii de la Tisa, Ion Ionescu de la Brad, C. Bogdăneștilor, Rahovei, Balta Verde și Simion Bărnuțiu.

„Poliția Locală atrage atenția posesorilor de animale de fermă să respecte legislația atât în ceea ce privește lăsarea în libertate a acestora deoarece prin prezența pe străzi pot determina producerea de accidente rutiere, cât și în ceea ce privește creșterea în condițiile și în zonele impuse de actele normative în vigoare, în caz contrar fiind sancționați drastic”, informează Poliția Locală Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Transportul in acea zonă, inclusiv cel în comun, se efectuează de cele mai multe ori cu cai….omul nu a găsit loc de parcare si a tras caii în parc…..Zona Kunź este un fel de comunitate Amish, unde oamenii sunt mai conservatori, sunt preocupați de protejarea si conservarea mediului înconjurător…….nu folosesc surse de poluare gen curentul electric, motoare , etc……Câteodată mai apare in zonă si tulbură liniștea și echilibrul comunității un utilaj copt de rugină, vopsit cu șpraiu și ziaru, care fumegă……este un Ford Focus argintiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.