Șase persoane, printre care patru copii, rănite după ce un șofer băut...

Șase persoane, printre care patru copii, rănite după ce un șofer băut s-a răsturnat cu mașina FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav produs de un șofer băut în această seară, în Timiș, în urma căruia șase persoane au fost rănite. Printre ei se aflau și patru minori, cu toții pasageri în același mijloc de transport.

Tânărul în vârstă de 24 de ani conducea pe DJ 592/B, între localitățile Tormac și Șipet. Foarte beat, dar și cu viteză, a scăpat mașina de sub control într-o curbă și s-a răsturnat în afara șoselei. Copiii în vârstă de 3, 7, 8 și 13 ani au fost răniți, dar și pasagerul din dreapta, respectiv șoferul, ambii în vârstă de 24 de ani.

„Un tânăr de 24 de ani conducea o autoutilitară pe DJ 592/B, între localitățile Tormac și Șipet, iar la un moment dat s-a răsturnat, ieșind în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat șase victime, patru minori, un bărbat de 24 de ani, pasager în dreapta față și șoferul autoutilitarei. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje ale poliției, dar și pompieri.

„Accident rutier pe DJ 592 B, se acționează cu o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD. În urma accidentului au rezultat șase victime, patru minori și doi adulți.


Victimele sunt conștiente, cooperante și vor fi transportate la spital. Nu au fost nevoie de manevre de descarcerare”, a transmis ISU Timiș.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.