Tânăr cu un pistol, prins în fața scenei la concertele de Ziua...

Tânăr cu un pistol, prins în fața scenei la concertele de Ziua Timișoarei din centrul orașului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incident a avut loc, în această seară, la ultimul concert, susținut de solistul Connect-R, în Piața Operei, de Ziua Timișoarei. La mijlocul concertului, un tânăr aflat în fața scenei a fost ridicat pe sus de forțele de ordine. Și asta pentru că individul avea asupra lui un pistol.

Din primele informații, se pare că tânărul se afla în lateralul scenei și, la un moment dat, a început să fluture pistolul în aer, in timpul concertului. Unul dintre spectatori, speriat, a alertat forțele de ordine.

Imediat, tânărul a fost imobilizat și dus la o dubă a Poliției Locale Timișoara, aflată la câțiva metri de scenă. După ce au realizat câteva fotografii cu individul și arma pe care o avea asupra lui, acesta a fost urcat în autospecială și transportat, cel mai probabil, la sediul poliției, pentru a fi audiat.

Potrivit polițiștilor, tânărul a fost dus la Secția 1 din Timișoara, pentru verificări. S-a stabilit că acesta deținea o arma nesupusă autorizării, adică un pistol cu bile, care nu este letal.

Mii de oameni au participat la concertele organizate de Primăria Timișoara în Piața Operei, cu ocazia zilei orașului.


Pe scena din centrul Timișoarei au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia și Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.