Ripensia abordează duelul cu Baloteşti cu un nou atacant. Ce spune Radu...

Ripensia abordează duelul cu Baloteşti cu un nou atacant. Ce spune Radu Suciu despre situaţia unor jucători pe care roş-galbenii trebuiau să se bazeze

0
DISTRIBUIȚI
Alex Popovici

Startul de sezon sub aşteptări i-au convins pe conducătorii Ripensiei să mai efectueze o achiziţie. Înaintea partidei de campionat cu CS Baloteşti din weekend, Alexandru Popovici e aşteptat să semneze cu roş-galbenii, atacantul s-a despărţit în vară de ACS Poli. În trecut timişoreanul a fost curtat şi de către cealaltă concitadină din Liga a II-a.

Eşecul cu ASU Poli, scor 1-2, după prelungiri a afectat Ripensia şi în ceea ce priveşte lotul. Bogdan Străuţ va lipsi în runda următoare după ce a văzut direct cartonaşul roşu iar compartimentul ofensiv are de asemenea probleme, Adrian Ungureanu ieşind accidentat în prima repriză.

Conform informaţiilor noastre Popovici (30 de ani) s-a înţeles deja cu „Ripi” şi ar putea fi în lotul roş-galben chiar din weekend. Atacantul timişorean a părăsit-o pe ACS Poli din cauza situaţiei financiare chiar dacă a început sezonul tot alături de clubul picat din A, având cinci jocuri bifate însă fără gol marcat.

Antrenorul Ripensiei a explicat după jocul de ieri de ce nu poate miza pe unii tineri de pe bancă, deşi aceştia au eticheta de jucători de „perspectivă”. „Unii sunt necopți in acest moment pentru un meci de Cupă sau de Liga a II-a”, spunea Radu Suciu după jocul pierdut cu ASU Poli în Cupă.

„Mansi”, mereu accidentat

Atacul Ripensiei a stat în acest început de campionat mai mult în tânărul Andrei Dumiter, secondat uneori de Bădăuţă.


Adus cu surle şi trâmbiţe, Mansour Gueye a „confirmat” problemele medicale care-i tot dau bătăi de cap de ani buni de zile. Senegalezul a bifat doar câteva minute în deplasarea de la Luceafărul, apoi a fost prezent doar în tribună.

„Eu cel puţin nu sunt convins că a venit pregătit. Din cauza asta cred că a suferit acea ruptură musculară, încercăm să evităm o recidivă şi să fim siguri că atunci când intră nu se accidentează. Sperăm să contăm pe el sâmbătă, 15 minute, încercăm să-l avem în lot”, a precizat Suciu despre situaţia „Omului-foarfecă”.

Roş-galbenii nu au contat deloc pe un alt jucător prezentat ca transfer al verii, japonezul Takenori Kawagoe, în cazul său „se întârzie cu actele”, nefiind exclus ca perioada contractuală de la Mama Mia să-i fi complicat situaţia.

Baloteştiul a fost prima lanternă a ligii secunde în ediţia 2018-19 şi acum stă mai bine doar decât nou promovata Aerostar. Ex-poliştii Cornel Predescu şi Vasile „Ciubuc” Nicolae se numără printre jucătorii importanţi ai ilfovenilor, care au acumulat doar două puncte. „E un meci extrem de important, deja s-a înscris în subsolul clasamentului, important e să o ţinem acolo şi să evadăm noi. Timpul e scurt din păcate, am avut parte de prelungiri, o accidentare şi o eliminare. Acesta e fotbalul, trebuie să găsim soluţii”, a concluzionat Radu Suciu.

Partida Ripensia – CS Baloteşti se dispută sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a 7-a a B-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.