Cântare cu lipici la public pentru legendarul Mircea Baniciu, revenit din nou...

Cântare cu lipici la public pentru legendarul Mircea Baniciu, revenit din nou „acasă“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-791782762">
Mircea Baniciu a susținut un concert deosebit „acasă“

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Mircea Baniciu este un artist cu „lipici“ la public. De fiecare dată când ajunge „acasă“, binecunoscutul muzician are parte de un public numeros care savurează pe deplin evergreen-urile artistului, cântând alături de el și manifestându-și bucuria de a participa la un act artistic deosebit, cu aplauze zgomotoase.

Așa s-au întâmplat lucrurile și la cea mai recentă apariție a artistului care are porecla de „Țețea” în rândul prietenilor, cântarea desfășurată joi seara la The 80s Pub demonstrând încă o dată – dacă mai era cazul – că Mircea Baniciu este o legendă a muzicii autohtone. O bună parte a spectatorilor care s-au înghesuit la fața locului au fost tineri studenți, iar cele două reprize de hituri de la fața locului au creat o seară magică.

Timișoreanul care și-a serbat cei 69 de anișori în cursul acestei veri cu deosebitul recital numit „Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei“ (în care, alături de el, melomanii au avut parte și de prestațiile semnate de Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș și Mircea Vintilă) a fost profund impresionat de primirea călduroasă de care a avut parte și a promis că va reveni cât de curând „acasă“.

„Mă bucur foarte tare de fiecare dată când cânt acasă, în primul rând pentru că am parte de o serie de prieteni în Timișoara și întotdeauna atmosfera e superbă. De această dată am remarcat faptul că majoritatea celor care au stat la concert în fața mea erau tineri și cunoșteau pe de rost aproape toate melodiile pe care le-am cântat. A fost minunat! Aștept cu nerăbdare să revin în Timișoara“, ne-a declarat Mircea Banicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.