Imagini dezolante lângă vestiarele „Dan Păltinişanu”. Sala de conferinţe şi sala de...

Imagini dezolante lângă vestiarele „Dan Păltinişanu”. Sala de conferinţe şi sala de forţă au fost demolate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1831190093">

Imagine dezolantă la arena ”Dan Păltinișanu” in preajma derby-ului ASU Poli – UTA. Vechea sală de conferinţe, precum şi sala de forţă amenajată in parcarea de lângă vestiare sunt istorie. Aceste facilităţi au fost demontate de către proprietarul Primăria Timişoara in ultimele zile.

Sala in care se aflau două incăperi care puteau fi folosite pentru conferinţe nu mai e. Atât acest obiectiv, cât şi sala de forţă care era folosită de fotbalişti inainte au fost demontate, parţial demolate. În picioare au mai rămas momentan doar scheleţii metalici ai construcţiilor.

Ridicat in „era Iancu” pentru ca „Marele oval” să indeplinească cerinţele UEFA, aceste mici facilităţi construite in parcare nu erau foarte arătoase, dar foarte utile. Acum sala de conferinţe se află chiar în preajma intrării la vestiare. Se poate spune şi că din acest moment „Dan Păltinişanu” nu mai e stadion de trei stele şi nu se mai pot juca aici partide internaţionale, cel puţin de fotbal.

Conform unor surse Primăria a decis să elibereze acest spaţiu pentru ca locaţia să devină eligibilă pentru viitoarea sală polivalentă. Proiect care a generat numeroase discuţii. În apropiere se află şi fostul teren de rugby, acolo unde Silviu Bălace şi asociaţii săi vor să (re)construiască o bază modernă. Aceştia s-au plâns recent că sunt şicanaţi cu amenzi de autorităţile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.