Dramatic. Băiețelul de 3 ani, aflat în mașina în care tânărul care...

Dramatic. Băiețelul de 3 ani, aflat în mașina în care tânărul care era live pe Facebook a intrat, este în comă indusă

3
DISTRIBUIȚI

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul accidentului teribil petrecut, aseară, pe drumul care leagă Timișoara de Serbia, între Jebel și Voiteg, provocat de un tânăr care era live pe Facebook. Vă reamintim că mașina a lovit din spate un tractor, iar apoi a ricoșat într-un autoturism care circula regulamentar din sensul opus de mers. În urma impactului, șoferul care a provocat accidentul a murit, precum și o fetiță de nouă ani aflată în cealaltă mașină.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în autoturismul care circula regulamentar se mai aflau părinții fetei, tatăl de 40 de ani, aflat la volanul mașinii, mama de 39 de ani, o fată de 27 de ani și un băiețel de trei ani.

Conform polițiștilor timișeni, băiețelul de trei ani era în scaun special, însă fetița de nouă ani care a murit nu purta centura de siguranță.


În ceea ce privește tractorul în care tânărul teribilist a intrat, care avea atașat un disc, acesta era semnalizat corespunzător.

Cei doi adulți și tânăra au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara, starea lor de sănătate nefiind gravă. Din păcate, băiețelul de trei ani a ajuns la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara în stare foarte gravă, fiind operat de urgență. Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, ne-a declarat că băiețelul are coloana ruptă și traumatisme la nivelul capului.

“Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Este în comă indusă, pentru că nu ar suporta durerea“, a afirmat Mihai Gafencu.

Pe de altă parte, Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oravița, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză. De altfel, pe pagina sa de Facebook, tânărul s-a filmat și a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar și cu 220 km/h.

3 COMENTARII

  1. Va zic eu ceva mai dramatic , baietelul NU se afla in masina in care tiganul prost facea live pe facebook cu 180kmph, baietelul se afla in masina care circula regulamentar impreuna cu parintii , sora si o cunostinta a familiei de 27 de ani…

  2. CE FACE POLITIA ,ANUL ACESTEA AM MERRS LA MARE PRIN TARA AM FACUT APROXIMATIV 2100 KM MERGAND CU 80 LA ORA AM EVITAT ASTFEL UN GRAV ACCIDENT SPRE AMARA LANGA SLOBOZIA IN TOATA ACEASTA DISTANTA NU AM VAZUT UN ECHIPAJ DE LA RUTIERA CARE SA SPERIE SOFERII NEBUNII SA IA PERMISELE SI DOSARE PENALE FARA MILA EI APAR NUMAI ATUNCI CAND ACCIDENTUL SA PRODUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.