Accident teribil pe DN 7. Un tânăr de 24 de ani a...

Accident teribil pe DN 7. Un tânăr de 24 de ani a murit FOTO şi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-324565941">

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar o tânără de 20 de ani a fost grav rănită într-un accident care a avut loc, astăzi, în comuna Veţel, judeţul Hunedoara.

Accidentul a avut loc după ora 14. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism. Unul dintre autotrenuri transporta anvelope, altul maşini.

Cei doi tineri – băiatul declarat mort şi fata grav rănită – se aflau în autoturism, iar în urma coliziunii au rămas blocaţi în maşină. Tânăra a fost transportată în stare de inconştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

La faţa locului au acţionat pompierii militari specializaţi în descarcerare, prim ajutor şi stingere de la Detaşamentul Deva şi Secţia Ilia. „Unuia dintre şoferii de tir i s-a făcut rău la aflarea veştii că un om a murit în urma accidentului şi a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD”, au anunţat cei de la ISU Hunedoara.

Circulaţia pe DN 7 (E673) Deva-Lugoj a fost oprită pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră.

Foto: ISU Hunedoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.