Captură uriaşă în apropiere de Timişoara – peste un milion de ţigări...

Captură uriaşă în apropiere de Timişoara – peste un milion de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1314315268">

1.200.000 de ţigări de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, în această dimineaţă, în apropiere de Timişoara. Marfa, în valoare de 600.000 de lei, era ascunsă în automarfarul unui moldovean.

Camionul marca Mercedes, înmatriculat în judeţul Suceava, a fost oprit în trafic pentru control, astăzi, în jurul orei 4:30, poliţiştii având suspiciuni cu privire la transport.

„Şoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi mijlocul de transport au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări. În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă”, au anunţat, astăzi, cei de la Poliţia de Frontieră.

Ţigările au fost confiscate, iar camionul indisponibilizat pentru cercetări. Poliţiştii vor să afle acum dacă în activitatea infracţională mai sunt implicate şi alte persoane.

Foto: Poliţia de Frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.