Ripensia revine în Ciarda Roşie sub comanda lui Alex Pelici. Bilanţ negativ...

Ripensia revine în Ciarda Roşie sub comanda lui Alex Pelici. Bilanţ negativ pentru roş-galbeni pe „Dan Păltinişanu”

0
DISTRIBUIȚI

FC Ripensia a disputat până acum toate partidele de acasă din noul sezon pe arena „Dan Păltinişanu”. Roş-galbenii nu s-au simţit însă foarte bine pe vastul stadion, unde au intregistrat mai multe rezultate negative. Sub comanda noului antrenor, Alexandru Pelici, echipa timişoreană va reveni in vechea casă. Meciul cu Mioveni se va disputa astfel in „Ciarda Roşie”.

Conducerea clubului anunţase la startul sezonului că „Ripi” va rămâne definitiv pe „Păltinişanu”, lucru neschimbat pe parcursul primelor 16 runde.


Aici, insă roş-galbenii au inregistrat o singură victorie, cu codaşa CS Baloteşti. In rest, bilanţul a fost foarte prost, cu trei eşecuri şi trei remize. Chiar dacă acestea din urmă au venit cu formaţii mai puternice in ultimele runde, noul antrenor Alexandru Pelici a dorit revenirea pe mai „intimul” Ex-Tehnomet, acolo unde şi puţinii spectatori sunt simţiţi altfel de către Adi Popa şi compania.

De precizat că Ripensia a mai obţinut un succes pe „Marele oval”, considerat insă in deplasare, acel 1-0 cu ASU Politehnica, rămasă momentan singura chiriaşă la fotbal a bătrânului stadion.

Primul joc pe „Ciarda” in acest campionat va fi sâmbătă, de la ora 11.00, cu CS Mioveni. A 7-a clasată din B a fost şi ea pregătită in trecut de timişoreanul Alex Pelici. Ripensia e doar pe 15, cu 14 puncte, 18 mai puţine decât argeşenii.

Meciurile Ripensiei jucate acasă pe „Dan Păltinişanu”:

2-3 cu ACS Poli

0-3 cu Academica Clinceni

2-1 cu Baloteşti

0-1 cu Metaloglobus

1-1 cu Energeticianul

1-1 cu „U” Cluj

1-1 cu FC Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.