Condamnare definitivă pentru interlopul Lucian Boncu, prietenul de chefuri al consilierului lui...

Condamnare definitivă pentru interlopul Lucian Boncu, prietenul de chefuri al consilierului lui Robu

0
DISTRIBUIȚI

 

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința definitivă în dosarul în care interlopul Lucian Boncu a fost trimis în judecată de procurori pentru amenințare. Boncu este prieten de chefuri cu consilierul personal al primarului Timișoarei, Ionuț Nasleu, și a fost implicat în mai multe scandaluri din lumea interlopă. De altfel, Ionuț Nasleu a susținut că ”Boncu e paria orașului, că nu știu? Întreb. Boncu e paria orașului? A făcut atâtea chestii negative încât să nu pot să stau la o masă cu el? Nu știu, întreb.


E o întrebare retorică.”

Adrian Taloș, care făcea parte dintr-o grupare adversă, a fost înjunghiat în mijlocul străzii, la doar două sute de metri de Palatul Dicasterial, după ce a fost audiat de instanță într-un dosar, în 28 iunie 2016. Taloș a ajuns la spital cu multiple răni la mâini, picioare și coapsă, după ce a fost atacat de doi indivizi necunoscuți, neidentificați nici până astăzi de polițiști. A doua zi, conform martorilor audiați, ”s-a prezentat în salon inculpatul Boncu Lucian-Adrian însoțit de o persoană de sex masculin, inculpatul a mers la patul persoanei vătămate și a amenințat-o cu moartea, în sensul că îi va scoate inima și o va da mamei sale. Inculpatul i-a adus persoanei vătămate și un buchet de flori decorat cu hârtie ornamentală specifică ritualului funerar. În tot acest timp, cealaltă persoană de sex masculin a rămas la ușa salonului”.  Mama lui Taloș a început să plângă și i-a cerut lui Boncu să plece din salon pentru că altfel va chema Poliția. Când polițiștii au ajuns la fața locului au găsit buchetul de flori lăsat de Boncu.

Judecătoria Timișoara l-a condamnat pentru amenințare la trei luni de închisoare cu suspendare, iar Boncu a atacat sentința. Curtea de Apel Timișoara i-a respins acțiunea, condamnarea din prima instanță rămânând definitivă. În plus instanța a decis să mărească de la 1.000 lei la 5.000 lei daunele morale pe care prietenul lui Nasleu trebuie să le plătească lui Taloș. Lucian Boncu a fost condamnat, în primă instanță, și în dosarul bătăii de la mall, acest caz aflându-se pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.