Primarul Robu face recensământul „performanţelor excepţionale” ale administraţiei pe care o conduce....

Primarul Robu face recensământul „performanţelor excepţionale” ale administraţiei pe care o conduce. Laudatio pentru anveloparea blocurilor din Timişoara – proiect anchetat de DNA

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu este de părere că Timişoara este mai mult decât performantă în atragerea de fonduri europene şi exemplifică în sprijinul ideii promovate, printre altele, şi cu anveloparea anchetată de procurorii anticorupţie a celor 75 de blocuri.

Într-o postare pe Facebook, cu titlul „Timişoara- superperformantă în atragerea de fonduri europene!”, primarul Nicolae Robu se laudă cu „performanţe excepţionale” din primul mandat (2012-2016) şi scrie o serie de cifre cu privire la rata de absorbţie a fondurilor europene sau numărul proiectelor implementate.

„Superperformantă, pt că, dincolo de dezinformările unora și altora -oameni cu minte puțină și nici aia toată bună și, în plus, cu suflet negru!-, în termeni reali, ea a reușit, pe parcursul primului meu mandat de Primar (2012-2016), performanțe excepționale:
• nr. proiecte implementate: 35
• nr proiecte eșuate: 0 (ZERO!)
• rată de succes: 100% (ați “auzit” bine: SU-TĂ LA SU-TĂ!)
• rată de absorbție fonduri europene: 95.34% din cât se putea absorbi! Repet: 95.34!!!”, a scris Robu pe Facebook. „Asta-i realitatea cifrică, restul sunt cretinisme!”, a continuat primarul. 

Robu a exemplificat „performanţa excepţională” cu achiziţiile mijloacelor de transport în comun, troleibuze, autobuze, tramvaie mari şi mici în valoare de este 100 de milioane de euro: „Dar cum stăm acum, pe noile programe, pornite, în sfârșit? Iată, câteva cifre! Doar așa…, pt reducerea la tăcere a dezinformatorilor /dezinformatoarelor de profesie -vedeți, am spus dezinformatori /dezinformatoare, nu cretini/cretine, cum recunosc că mi-a venit pe limbă ), cifre focalizate pe mijloacele de transport în comun, subiect la ordinea zilei”.

La asta, Robu adaugă reabilitarea termică a 75 de blocuri, proiect anchetat de DNA din septembrie 2017.


În iunie anul acesta, Nicolae Robu a fost citat la sediul DNA Timișoara în calitate de suspect, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea de documente nereale pentru obținerea de fonduri europene, fals și uz de fals. Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei și liderul PNL Timișoara, și Culiță Chiș, directorul Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, au fost puși oficial sub acuzare, fiind cercetați penal în calitate de suspecți.

UPDATE Nicolae Robu a venit cu o precizare la postarea în care vorbea despre atragerea fondurilor europene. „Exemplele de proiecte cu mijloace de transport şi cele 75 de blocuri sunt pe noile programe, deci n-au fost încă implementate și prin urmare n-au cum să fie anchetate”, a transmis, reporterului PRESSALERT.ro, primarul Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.