Timișorenii, sesizări pe bandă rulantă cu privire la mormanele de gunoi neadunate....

Timișorenii, sesizări pe bandă rulantă cu privire la mormanele de gunoi neadunate. Decizia luată de prefectul județului Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt extrem de nemulțumiți de modul în care Horticultura reușește să curățe străzile orașului de gunoaie. Alina Călușeru, comisar șef al Gărzii de Mediu Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul colegiului prefectural, că în ultima perioadă, la sediul instituției au fost depuse numeroase sesizări din partea cetățenilor cu privire la salubrizarea orașului.

“În acest moment, serviciul de salubrizare stradală nu este asigurat de o firmă de specialitate.


Primim numeroase sesizări din partea cetățenilor. Se primesc telefoane, sesizări de la cetățeni nemulțumiți, inclusiv presa reclamă în mediul online nemulțumiri cu privire la stadiul de salubrizare al municipiului Timișoara, colcăie orașul de frunze, de deșeuri pe străzi, în special în zonele publice. Sunt mai multe autorități pe linie de competență, dar de exemplu, pe Legea Salubrizării, Garda de Mediu nu are competență”, a explicat Alina Călușeru.

În timpul ședinței, prefectul județului Timiș, Eva Andreas, a anunțat că, astăzi, va emite un ordin astfel încât, începând de mâine, Garda de Mediu Timiș, DSP Timiș și IPJ Timiș să facă verificări în teren.

“Astăzi emit un ordin de constituire a unei comisii mixte, cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu, ai DSP-ului și ai Inspectoratului de Poliție, ca să verifice situația salubrizării atât din municipiul Timișoara, cât și din județul Timiș. Vom vedea, în funcție de ceea ce îmi vor comunica membrii echipei mixte, ce măsuri vom lua”, a precizat Eva Andreas.

1 COMENTARIU

  1. Oare o sa va treziti sa vedeti realitatea pe strazile Timisoarei ? Cat timp i se va mai permite primarului si prietenilor sai din primarie sa isi bata joc de noi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.