Apelul de urgență al Poliției către cetățenii din Timișoara

Apelul de urgență al Poliției către cetățenii din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Poliția Timiș a emis, astăzi, un apel către locuitorii din Timișoara în care le cere ca, în următoarele ore, să nu încurce operațiunile de deszăpezire de pe străzile secundare.


„Având în vedere căderile mari de zăpadă din ultimele zile, în municipiul Timișoara, echipajele de deszăpezire acționează în continuare pentru degajarea carosabilului și evitarea formării poleiului, iar prioritatea în următoarele ore este să se acționeze pe străzile secundare, pentru a degaja o cât mai mare parte din carosabil, fapt pentru care facem apel la toți posesorii de autovehicule să parcheze autoturismele în așa fel încât accesul utilajelor de deszăpezire să fie posibil”.

De asemenea, Poliția recomandă să va interesați în privința stării drumurilor înainte de a porni la drum și să respectați semnalele ori restricțiile polițiștilor rutieri și să adaptați viteza la condițiile de drum și trafic.

1 COMENTARIU

  1. Vopsitul sa se apuce de curatat strazile principale, ca peste tot avem o singura banda pe sens, dupa sa abereze cu strazile ditre blocuri, ca pe alea le va deszapezi primavara in viziunea robului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.