Implant pentru Refuz se desparte de Ștefan Czifrak. Numele noului basist va...

Implant pentru Refuz se desparte de Ștefan Czifrak. Numele noului basist va fi anunțat în curând

1
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz se desparte de Ștefan Czifrak

Sfârșitul anului 2018 vine cu o veste importantă în rândul timișorenilor care alcătuiesc formația Implant pentru Refuz. „Cu tristețe și părere de rău, anunțăm că, începând de anul viitor, Implant Pentru Refuz își va schimba componența.


Ștefan Czifrak, basist în I.P.R. din anul 2010, a decis să își oprească activitatea muzicală în cadrul trupei începând cu anul 2019. Ștefan Czifrak, îți mulțumim pentru toți acești ani în care ne-ai fost alături, pentru tot aportul muzical și îți dorim mult succes în tot ceea ce vei realiza în continuare!  Noi ne vom auzi la anul cu vești noi. Rock on“, au anunțat membrii trupei.

Ultimul concert în actuala formulă a trupei a avut loc în 22 decembrie la Iași în cadrul recitalului de prezentare a single-ului „Cer-Pământ”, melodie realizată în colaborare cu Cătălin Chelemen, solistul trupei Coma. Piesa reprezintă cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în anul 2019. Albumul nou promite să continue linia începută cu piesa „Între`deschis”, cea a colaborărilor cu artiști apropiați ai trupei.

Primul concert din 2019 al celor de la Implant pentru Refuz va avea loc în data de 23 ianuarie, la Beraria H din București, în cadrul evenimentului numit „Rock de Dat cu Capul #2“, unde alături de timișoreni vor mai cânta Kempes, Timpuri Noi, Salmastra și Ura de După Ușă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.