Primarul Robu părăsește Timișoara înzăpezită pentru a pleca în concediu cu prietenul...

Primarul Robu părăsește Timișoara înzăpezită pentru a pleca în concediu cu prietenul interlopilor, în SUA și Jamaica

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu vrea să fugă din oraș, care este acoperit de nămeți după ninsoarea abundentă. Astfel, atât de Crăciun, cât și de Revelion, primarul Timișoarei va fi în America. Potrivit edilului, soția s-a ocupat de întreg concediul. Interesant este faptul că Nicolae Robu va fi însoțit și de Ionuț Nasleu, consilierul său personal, cunoscut pentru prietenia sa cu Lucian Boncu și alți reprezentanți ai lumii interlope din Timișoara.

„Va fi o vacanță în SUA. Sincer, nu o să mă credeți, nici nu știu prea bine unde merg. Da, merge și domnul Nasleu”, a precizat Nicolae Robu.

Întrebat dacă se va întâlni și cu nașul milionar al lui Ionuț Nasleu, cu care consilierul local se lăuda, primarul Timișoarei a precizat că „nu are niciun rol, o să ne întâlnim și cu el, trei zile poate ne vom vedea. Oricum, stăm la hotel, nu are nicio legătură, îl cunosc și eu. A fost aici, e pasionat de fotbal. Doar noi mergem, eu cu soția și nici nu știu dacă Nasleu va veni singur, ca să fiu sincer.


Eu nu am timp, toate concediile îmi sunt pregătite de soție, ea stă ore în șir pe calculator, acum era supărată că a pierdut o rezervare de o noapte, că noi mergem în mai multe locuri, nu stăm într-un loc”.

De asemenea, Nicolae Robu a mai afirmat că va ateriza la Miami (Florida), unde va sta timp de trei zile, iar apoi va vizita alte locuri.

„Ne întoarcem după Revelion. Cred că merg în Miami trei zile, sincer, nu știu tot, pentru că au fost în discuție mai multe variante. Dar în Miami în orice caz, acolo aterizăm, de acolo mergem cu zboruri locale nu știu unde. Eu i-am spus să facă un traseu, că mie nu-mi place să mă duc la distanțe mari. De ani de zile mă bate la cap (n.r. – soția) să mergem în Republica Dominicană, de exemplu. Atunci i-am spus, bun, mergem și în Republica Dominicană și nu știu dacă mergem unde tot povestea ea”, a conchis Nicolae Robu.

Ionuț Nasleu a declarat în trecut că are un unchi milionar în SUA, care îl ajută cu cheltuielile când călătorește peste ocean. Consilierul personal al primarului Robu și-a falsificat timp de mai mulți ani declarațiile de interese pentru posturile pe care le-a ocupat, omițând să treacă în acte mai multe companii în care este acționar, în ciuda faptului că era obligat de lege să facă acest lucru. Potențialele probleme, precum și relația strânsă a lui Nasleu cu personaje notorii din Timișoara nu i-a afectat lui Nicolae Robu încrederea în consilier. Recent, Ionuț Nasleu a publicat pe contul său de Facebook o fotografie de la un eveniment social, unde se afla alături de primarul Robu și soția acestuia, cu textul „Întotdeauna împreună!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.