Favorita lui Robu la europarlamentare, în afara locurilor locurilor eligibile

Favorita lui Robu la europarlamentare, în afara locurilor locurilor eligibile

1
DISTRIBUIȚI

Discuțiile interne din PNL în privința candidaților partidului la alegerile europarlamentare s-ar putea încheia cu rămânerea în afara locurilor eligibile a Alinei Gorghiu, în prezent senator de Timiș.

Conform stiripesurse.ro, liberalii mizează pe un scor de aproximativ 30%, care le va aduce 10 mandate în Parlamentul European, iar finalizarea listei cu cei 10 potențiali este tărăgănată de mai multe luni.


În total 46 de liberali și-au manifestat intenția de a candida, ceea ce înseamnă că cei mai mulți dintre ei vor rămâne în afara locurilor cu șanse reale.

Conform sursei citate, Alina Gorghiu, sprijinită de filiala Timiș condusă de Nicolae Robu pentru candidatura la europarlamentare, nu este cotată de conducerea partidului cu șanse de a ajunge la Bruxelles, astfel că cel mai probabil nu va fi inclusă în lista de 10. Acolo va ajunge, însă, un alt liberal din vestul țării, Gheorghe Falcă, primarul Aradului, dar și Vasile Blaga, care la alegerile din 2016 intenționa să candideze în Timiș pentru un post de deputat, însă a renunțat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.