Nicolae Robu: Nu consider potrivit ca pe lista PNL pentru europarlamentare să...

Nicolae Robu: Nu consider potrivit ca pe lista PNL pentru europarlamentare să fie Crin Antonescu

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, nu vrea ca pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare să fie și Crin Antonescu. Robu consideră că fostul lider al PNL nu a făcut nimic în ultimii cinci ani.

„Nu știu cum se intenționează să se facă lista, sincer, pentru că, după cum cunoașteți, nu fac parte din conducerea centrală a partidului și nici nu sunt un tip băgăreț din fire, deci n-am participat la nicio discuție pe acest subiect. Dar, n-aș fi eu dacă nu v-aș răspunde tranșant la întrebare, la întrebări, de fapt. Așadar: nu consider potrivit ca dl Antonescu să deschidă lista PNL, mai mult, nu consider potrivit ca dl Antonescu să fie pe listă, pe orice poziție.


Electoratul PNL, acea parte a societății românești care ar putea deveni electorat PNL au cu totul alte așteptări pentru lista de candidați PNL a anului 2019. Vor oameni care la întrebarea atât de în vogă în 1990, «ce-ai făcut în ultimii 5 ani?», categoric readusă în actualitate în 2019, să aibă ce să răspundă, pe cel puțin două coordonate: pe de o parte, în lupta cu PSD; pe de altă parte, în planul realizărilor lăsate în urmă. Ori, oricât de bun vorbitor este dl Antonescu -și este cel mai bun vorbitor, eu așa îl consider și acum!-, la întrebarea menționată, el nu poate răspunde entuziasmant, de fapt, nu poate răspunde decât, oral, prin tăcere, în scris, prin liniuță”, a declarat Nicolae Robu, pentru Agerpres.

De asemenea, liderul PNL Timiș a mai precizat că își asumă această declarație, pe care a făcut-o în condițiile în care ține la partid, iar „asta presupune inclusiv luare de atitudine pe subiecte sensibile, cu voce tare, bărbătește, public, nu în șoaptă, în cercuri mai mult sau mai puțin conspirative, cum s-a cam ajuns să se întâmple”.

Crin Antonescu şi-a anunţat candidatura pentru un mandat de europarlamentar din partea PNL pe data de 18 septembrie 2018. Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura în luna mai a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.