Partidă de vânătoare organizată de Ion Țiriac în Banat. Când are loc

Partidă de vânătoare organizată de Ion Țiriac în Banat. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

După tradiționala vânătoare de la Balc, județul Bihor,care a avut loc la mijlocul acestei luni, Ion Țiriac organizează o nouă partidă și în Banat. Astfel, sâmbătă, 2 februarie, omul de afaceri, precum și alți milionari din Europa, sunt așteptați în localitatea Ersig, din județul Caraș-Severin. Vânătoarea de mistreți va avea loc pe parcursul întregii zile de sâmbătă, pe domeniul deținut de Ion Țiriac în localitatea cărășeană.

Reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare Caraș-Severin au fost informați cu privire la organizarea partidei de vânătoare, astfel că au fost începute pregătirile din timp.

„Din punct de vedere sanitar-veterinar, avem oameni acolo trimiși, care au soluții dezinfectante, se dezinfectează fiecare mașină, este covor impregnat cu dezinfectant.


Personalul trece prin acest covor cu dezinfectant. Probele de la porcii mistreți sunt recoltate de către noi și se dau buletine de analiză, iar carcasele pleacă unde vor domnii să le dea”, ne-a declarat Nicolae Cristea, șeful DSV Caraș-Severin.

În total, vor fi împușcați în timpul partidei de vânătoare peste 100 de porci mistreți, iar carnea va fi donată unor cantine sociale din județul Caraș-Severin.

În anul 2015, Ion Ţiriac a cumpărat o pădure din apropierea satului Ersig de la prinţul Paul de România şi a amenajat un domeniu de vânătoare care se întinde pe o suprafaţă de peste 700 de hectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.