Un pistol, trei arme de vânătoare, muniție letală, descoperite în urma unei...

Un pistol, trei arme de vânătoare, muniție letală, descoperite în urma unei operațiuni a polițiștilor. Unde erau ascunse UPDATE Bilanțul final

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase  și cei din Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Timiș au descins, în această dimineață, în mai multe locații pentru a le percheziționa în căutarea de arme deținute ilegal.


În paralel s-a intrat în case din Timișoara, Liebling, Jebel și Chișoda, unde locuiesc persoane suspectate de braconaj sau furt, în două dosare penale. Investigațiile polițiștilor au fost confirmate – au fost descoperite trei  arme de vânătoare cu lunetă, proiectile cu glonț, un pistol și carne de vânat. Armele erau la îndemână – sub pat, în dulap sau pe dulap. În primă fază, trei suspecți vor fi duși la audieri, urmând să se stabilească cum au fost aduse armele în țară.

UPDATE 1 Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme, 1 pistol, 136 de cartușe letale cu glonț și cu alice, 10 cartușe neletale, 8 componente esențiale pentru arme, 2 proiectoare folosite la braconaj, 8 trofee de vânat și mai multe kilograme carne de vânat. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.