Sancțiuni pentru șoferii care au parcat pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități...

Sancțiuni pentru șoferii care au parcat pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1017107210">

133 de șoferi din Timișoara, care și-au lăsat mașinile pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități, au fost „arși” la buzunare de către polițiștii locali doar de la începutul acestui an.

Potrivit reprezentanților instituției, nu puțini sunt timișorenii care au semnalat cazuri în care mașini au fost staționate pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități. Astfel, acești șoferi le ocupă în mod abuziv fără a avea niciun fel de probleme fizice sau de natură medicală, punându-i în dificultate pe cei care au într-adevăr nevoie de ele.

Astfel de probleme au fost sesizate în ultimele zile, șoferii fiind sancționați, pe străzi precum Liege, 16 Decembrie, Ana Ipătescu, Pictor Zaicu, Hector, Fântâna Albă, Luceafărul, Ghirlandei sau Aștrilor.

“Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.