Argumentul halucinat găsit pentru a scuza-o pe educatoarea care și-a înecat fiica...

Argumentul halucinat găsit pentru a scuza-o pe educatoarea care și-a înecat fiica după ce i-a tăiat venele

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, apelul în dosarul în care educatoarea Oana Neț este acuzată că și-a ucis fetița de patru ani.


Vă reamintim că în seara zilei de 13 martie, femeia şi-a omorât fiica înecând-o în cada plină cu apă din baia locuinţei sale din cartierul Ronaţ din Timişoara, dupa ce încercase să-i taie venele. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima, nu înainte de a înghiţi erbicid sperând să-şi curme zilele. A fost salvată de medici și apoi arestată. Tribunalul Timiș a decis, în decembrie, condamnarea femeii la 12 ani de închisoare, fiind găsită de violență în familie, omor asupra unui membru al familiei, și a fost obligată să-i plătească soțului despăgubiri morale de 60.000 euro. Atât procurorii, cât și educatoarea au făcut apel  împotriva sentinței.

Avocata femeii i-a găsit clientei sale o scuză pentru gestul criminal, în timpul dezbaterilor de la Curtea de Apel Timișoara. În pledoaria sa a susținut că femeia era afectată de faptul că soțul ei își dorea să divorțeze. De asemenea, a considerat că suma primită de soț este prea mare și a solicitat micșorarea acesteia, cât și a pedepsei. Procurorul de ședință a cerut o pedeapsă mai dură pentru educatoarea ucigașă. Instanța a rămas în pronunțare.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia judecătorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.