Scandalul liberal de la Piețe SA continuă. Președintele consiliului de administrație îl...

Scandalul liberal de la Piețe SA continuă. Președintele consiliului de administrație îl apără pe Robu și îl acuză pe Cocean

0
DISTRIBUIȚI

 

Scandalul dintre liberali continuă după ce, ieri, Liviu Cocean și-a anunțat demisia din funcția de director adjunct la Piețe SA și l-a atacat pe primarul Nicolae Robu, acuzând ”lipsă de susținere” și faptul că ”am devenit indezirabil din alte motive sau ca să citez exact « inoportun », dar Dumnezeu va face lumină și în acest caz”.

Președintele consiliului de administrație de la Piețe SA, Iona Nasleu, consilierul personal al primarului Timișoarei, a sărit în apărarea lui Nicolae Robu, declarând, ieri, pentru PRESSALERT.ro că ”am avut ședință de consiliu de administrație, domnul Cocean a venit la ședință și și-a prezentat demisia, scrie simplu din motive personale, nu scrie alte motive.


L-am întrebat și mi-a spus atât mie cât și colegilor că vrea să se dedice afacerilor personale care merg foarte bine, pe care le are undeva în zona limitrofă. Domnul primar, de când sunt președinte al consiliului de administrație, atât mie cât și colegilor mei ne-a oferit tot sprijinul. Nu cred că sunt probleme. Vă dau un exemplu, tocmai o să înființăm o nouă piață volantă, deoarece este cerere foarte mare la piața volantă. Nu văd cum nu a fost sprijinit”.

Nasleu a susținut că, de când conduce consiliul de administrație al Piețe SA,  Liviu Cocean ”nu a venit cu nicio propunere concretă să-l sprijinim, că nu domnul primar trebuie să-l sprijine, consiliul de administrație, adunarea generală a acționarilor, nu a depus un proiect. Întrebați-l cu ce proiect concret, scris a venit în consiliul de administrație și a fost refuzat. Nu cred că domnul primar ar trebui să se ocupe în detaliu de fiecare regie sau societate din subordinea primăriei. Există consiliul de administrație, există adunarea generală a acționarilor. Mie îmi pare rău că a demisionat, eu am avut o relație bună cu domnul Cocean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.