Primarul Nicolae Robu le-a mulțumit pesediștilor în plenul consiliului local. Ce a...

Primarul Nicolae Robu le-a mulțumit pesediștilor în plenul consiliului local. Ce a recunoscut

0
DISTRIBUIȚI

Ședință fulger, în această dimineață, a Consiliului Local Timișoara pentru aprobarea a trei proiecte prin care se înscriu în cartea funciară a mai multor parcele de pe strada Chimiștilor, bd.12 Noiembrie 1814 și Pop de Băsești. Vă reamintim că o primă ședință a fost convocată de îndată vineri de către primarul Nicolae Robu, dar după câteva zeci de minute de așteptare s-a decis amânarea ședinței deoarece era nevoie de minim 18 voturi și în sală erau doar 15 consilieri locali.

Consilierul local Andra Bloțiu i-a transmis primarului Nicolae Robu ”am văzut că ne-ați criticat, că boicotăm proiectele orașului.


Nu a fost un boicot, a fost un protest . În ultima vreme am fost anunțați cu o ultimă oră. Nu stăm pregătiți la ușă să plecăm la primărie când primim un telefon. Practic, că ne întâlnim pentru a treia oară cred că este o problemă”.

”Am înțeles că ați făcut un protest manifestat printr-un boicot. Lîsând gluma la o parte, trebuie să ne întâlnim mai des pentru că e o perioadă în care vrem să maximizăm numărul de proiecte. Cică sunt acuzat că am luat din banii altora, de fapt nu am dat din banii Timișoarei, asta e altă discuție. Mulțumesc, apreciez că sunteți astăzi, că vineri ați fost, dar unii nu au fost în localitate.Nu vreau să purtăm un război în paguba Timișoarei. Știu să mulțumesc când este cazulși vă mulțumesc”, a replicat primarul Nicolae Robu. Edilul a admis că sunt probleme cu modul în care aparatul primăriei gestionează unele dintre proiectele de hotărâre care ajung în ultimul moment la consilierii locali.

Toate cele trei proiecte au fost votate în unanimitate cu 22 de voturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.