Explicația penibilă a consilierilor județeni PNL în fața șefului lor cu privire...

Explicația penibilă a consilierilor județeni PNL în fața șefului lor cu privire la boicotarea revitalizării Aeroportului Cioca

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii județeni PNL au venit cu o explicație penibilă în fața șefului lor, Nicolae Robu, atunci când li s-a cerut să detalieze de ce nu au votat proiectul de hotărâre cu privire la revitalizarea Aerodromului Cioca, ieri, în ședința extraordinară a CJ Timiș.

Astfel, Nicolae Robu a afirmat, astăzi, că a discutat cu o parte dintre consilierii județeni liberali pe marginea acestui subiect, care i-au spus că s-au abținut să voteze proiectul privind aprobarea regulamentului de utilizare pe motiv că nu ar fi primit suficiente explicații. Asta deși în sală s-a aflat atât directorul Aerodromului Cioca, care a oferit detalii, precum și unul dintre organizatorii evenimentului dedicat elevilor.

„Am discutat cu colegii aseară, cu o parte dintre colegi, și ei mi-au explicat că nu au votat pentru că nimeni n-a fost în stare să le explice despre ce este vorba.


Eu i-am și transmis domnului președinte Dobra un SMS aseară, destul de târziu, după ce am avut discuția cu colegii mei, și i-am spus «dumneavoastră ați lipsit, nu v-a înlocuit altcineva care să explice despre ce este vorba». Nu au știut nici consilierii PSD, că ai noștri mi-au spus, peneliștii, că au discutat și cu cei de la PSD și au convenit că trebuie pus altădată la vot, că nici ei nu înțeleg ce s-a întâmplat de fapt acolo. Eu am înțeles că nu a fost nimeni în stare, așa mi-au spus ei, să explice despre ce este vorba. Și i-am spus domnului președinte «dacă mâine convocați o ședință de îndată, vă garantez că peneliștii vor fi prezenți la ședință și vor vota». Deci, noi nu boicotăm. Acum au înțeles despre ce este vorba”, a afirmat Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a și făcut public o parte din mesajul pe care i l-a trimis lui Călin Dobra, aseară, în care i-a scris „domnule președinte, acum am aflat despre ce s-a întâmplat în ședința CJT de astăzi. Dacă mi-ați fi spus, nu s-ar fi întâmplat, pentru că…«, nu vă spun mai departe. În final i-am scris »efectiv colegii nu au știut despre ce este vorba pentru că nimeni nu le-a explicat în lipsa dumneavoastră. Faceți mâine o ședință de îndată și peneliștii vor vota». Mai mult de atât ce să facem?”. Călin Dobra nu i-a răspuns lui Nicolae Robu la mesaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.