Vive la France: seară de delicatese muzicale cu arome muzicale agreabile, la...

Vive la France: seară de delicatese muzicale cu arome muzicale agreabile, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-701971926">
Malik Djoudi a susținut un concert electro – pop în cadrul acestui eveniment, la Timișoara

Melomanii timișoreni s-au adunat cu mic cu mare pentru un eveniment cât se poate de interesant care a adus un aer de prospețime în scena locală, derulat în cadrul celei de-a 15-a ediții a festivalului Cafékultour. Spectacolul desfășurat sâmbătă la Reflektor Venue a reprezentat totodată deschiderea Sezonului România-Franța la Timișoara.

Sezonul România – Franța 2019 a început la Paris, în 28 noiembrie 2018, și va continua în toată România, iar la Timișoara sunt prrogramate peste 25 de evenimente, organizate de numeroși parteneri ai Institutului Francez.

Prima formație a serii a reprezentat o reală surpriză pentru publicul care degustă muzica de factură electro – pop, căci Malik Djoudi a reușit să surprindă cu un spectacol închegat și misterios. Live-ul susținut de cei doi membri ai acestui proiect (Greg Cadu și Malik Djoudi) a generat aplauze sincere, iar incursiunile în genurile coldwave și groovy – electro omniprezente în cele două materiale discografice semnate Malik Djoudi au reprezentat un adevărat balsam pentru urechile amatoare de sunete agreabile.

Cea de-a doua trupă a serii, Grand Blanc, a cucerit publicul cu un amestec de neo – folk și blues presărat din plin cu accente din diverse stiluri menite să declanșeze în interiorul publicului fiori de melancolii muzicale. Francezii care au editat albumele „Mémoires Vives” și „Image Au Mur” au avut parte de un public care a savurat pe deplin prestația lor.

Noaptea a continuat cu un DJ set susținut de La Mverte, un artist francez cunoscut atât datorită unor compoziții proprii dar și pentru selecția sa de mare clasă în domeniul pieselor synth – wave și obscurități din zona italo – disco sau EBM. Setul său în care și-au găsit loc artiști ca Perel sau Deutche Amerikanische Freundschaft a generat valuri de bună dispoziție în râncdul celor care au rămas pe ringul de dans din Reflektor Venue până către orele mici ale dimineții.

Foto: Ovidiu Zimcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.