Primăria Timișoara nu vrea să o prindă, din nou, iarna nepregătită. Ce...

Primăria Timișoara nu vrea să o prindă, din nou, iarna nepregătită. Ce anunț a lansat

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara nu mai vor să-i prindă următoarea iarnă fără a avea o firmă specializată care să se ocupe de deszăpezirea străzilor din oraș. Vă reamintim că, iarna trecută, Societatea de Drumuri Municipale, aflată în subordinea primăriei, a fost cea care s-a ocupat de acest serviciu, care i-a fost atribuit în situație de forță majoră. Asta în condițiile în care ultima licitație a reprezentat un eșec.

În această săptămână, Primăria Timișoara a lansat o nouă licitație privind „Acordul-cadru de delegare a gestiunii serviciului public de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț”.


De data aceasta, reprezentanții municipalității sunt dispuși să plătească peste 31 de milioane de lei pentru servicii de deszăpezire, pe o perioadă de patru ani.

„În baza acordului-cadru și a contractelor subsecvente vor fi prestate servicii de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț în Municipiul Timișoara, în conformitate cu cerințele impuse în documentația de atribuire. Valoarea totală estimată a acordului cadru este de 31.243.279,72 lei, fără TVA. Valoarea estimată maximă a celui mai mare contract subsecvent este de 7.810.819,93 lei, fără TVA. Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: durata prezentului acord cadru este de 4 ani (48 luni) începând cu data semnării lui de către părți. Contractele subsecvente se vor încheia odată la 12 luni sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de necesitățile achizitorului și de fondurile alocate”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 24 iunie, ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.