Decizia Tribunalului Timiș în cazul inculpaților din dosarul cisternei încărcate cu țigări...

Decizia Tribunalului Timiș în cazul inculpaților din dosarul cisternei încărcate cu țigări de contrabandă

1
DISTRIBUIȚI
Șoferul cisternei, singurul care a primit control judiciar și nu poate părăsi România

DIICOT Timișoara a cerut, astăzi, Tribunalului Timiș arestarea celor cinci cetățeni sârbi reținuți în dosarul cisternei încărcate cu țigări de contrabandă. Vă reamintim că vineri seara, a fost interceptată o cisternă înmatriculată în Serbia, iar când polițiștii de la ”Crimă Organizată” au oprit-o lângă Timișoara au constatat că în loc de gaz, aceasta era încărcată cu 500 de baxuri de țigări de contrabandă marca Ashima.

Transportul era însoțit de o mașină cu patru luptători MMA de la un club din Serbia care atunci când au fost ridicați de polițiști au susținut că au venit să se antreneze și să participe la o competiție, care s-a anulat, însă nu au știut să spună și unde urma să se desfășoare. Conform informațiilor existente, țigările de contrabandă au fost aduse din Muntenegru, trecute ilegal și prin Serbia, în România.

Astăzi, șoferul și cei patru ocupanți ai mașinii au fost prezentați Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă. În urma audierilor, instanța a decis ca șoferul să fie cercetat în libertate sub control judiciar, iar cei patru să fie judecați în libertate, fără nicio restricție, aceștia putând oricând să părăsească România.


Decizia nu este definitivă, putând să fie atacată cu contestație la Curtea de Apel Timișoara.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.