Nicolae Robu, nemulțumit de directorii societăților din subordinea primăriei: „O să ajung...

Nicolae Robu, nemulțumit de directorii societăților din subordinea primăriei: „O să ajung să-i fac de ocară în conferințele de presă”

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu este deloc mulțumit de unii directori ai societăților aflate în subordinea primăriei. Edilul-șef a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de la sediul PNL Timiș, că reușește cu greu să lucreze cu unii angajați, făcând referire în mod special la cei din Horicultura, societatea care se ocupă de amenajarea spațiilor verzi din oraș.

„Șansa mea este că am nervii foarte tari.


Este aproape inuman să reziști să lucrezi cu oameni atât de indolenți care nu pun suflet deloc în tot ce fac. Sufăr enorm când văd că nu se pune suflet, că nu se ține la oraș, pur și simplu. I-am criticat foarte aspru pe cei care se ocupă de spațiile verzi, cu Horticultura în frunte. Deși lucrează zilnic, nu dovedesc capacitate de a mobiliza suficienți oameni pentru a ajunge ca spațiile verzi să fie îngrijite. A plouat enorm, nu s-a putut interveni pe ploaie, dar când este vreme bună, trebuie să lucreze de dimineața până seara, cu forțe numeroase, să contracteze angajați pe perioada asta scurtă, că altfel nu facem față. Dacă nu se lucrează peste program, nu vom putea face față, trebuie să ne adaptăm schimbărilor de climă”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei i-a amenințat pe directori că în cazul în care nu vor înțelege ce le transmite, va ajunge „pur și simplu să-i fac de ocară prin nominalizarea lor în conferințele de presă. Nu mai știu ce să fac”.

3 COMENTARII

  1. lucreaza de rupe, mai ales directorul de la horticultura, continua defrisarea pe pietonala de rupe. de unde stiu? stiu, ca masina e zilnic parcata acolo, zi lumina, intr-o enorma sfidare. vomit.

  2. ii faci de ocara si le platesti in continuare salariile. esti un puscarias, robulete! „puscarie” scrie pe tine! lasi spaga sa curga nonstop si ridici din umeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.