Robu, stresat de investigațiile despre șmenurile imobiliare: ”Nu știu de ce dracu...

Robu, stresat de investigațiile despre șmenurile imobiliare: ”Nu știu de ce dracu oi fi atât de important, să intru în colimatorul atâtora și atâtora”. Anunțul șoc despre popularitatea sa

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, cu privire la cele patru vile ridicate ilegal pe o zonă verde, pe str. Grădinarilor, Primăria Timișoara eliberând autorizațiile de construire ulterior.

Întrebat dacă s-a informat cu privire la această situație descoperită de Inspectoratul de Stat în Construcții, primarul Timișoarei a declarat că angajații din cadrul Direcției de Urbanism i-au oferit explicații, dar nu a dorit să le și facă publice, precizând doar că el nu a făcut nimic ilegal și a atacat din nou presa.

„Eu știu că au fost probleme cu două case, erau patru în total. Eu știu care au fost explicațiile date de cei de la Urbanism, dar lucrurile o să fie clarificate. Nu vă spun acum, pentru că lucrurile vor trebui clarificate. Eu încă o dată spun, pentru mine răspund, eu n-am făcut niciodată nimic ilegal și nu am nici cea mai mică problemă, de aceea îi calific ca neoameni pe cei care își permit să mă împroște pe mine cu noroi, să mă prezinte pe mine așa cum mă prezintă. Eu îmi dedic toată viața pentru binele public, nu știu de ce dracu oi fi atât de important, să intru în colimatorul atâtora și atâtora. Eu nu am ținte, vreau să îmi văd de acest oraș. Să mă caute să vadă, am conturi pe undeva? Am cont de Facebook, nu conturi bancare. Trăiesc în același apartament de bloc din 1981 și muncesc cât am muncit și am avut funcțiile pe care le-am avut”, a precizat Nicolae Robu.

Concret, primarul Timișoarei este iritat de faptul că în presă s-a scris din nou despre dosarul în care este cercetat de DNA privind vânzarea ilegală de imobile.

„Eu să ajung să apar iarăși, „vă reamintim că Robu a mai fost la DNA într-un dosar vizând vânzarea ilegală a mii de locuințe, cu prejudiciu de 40 de milioane de euro?” Ce caut eu asociat cu așa ceva? Dar lumea simte și eu cresc în simpatia oamenilor, oamenii simt că sunt supus unei uriașe nedreptăți.


S-au vândut în mandatul meu două maghernițe, atât. Eu sunt asociat cu 40 de milioane de euro prejudiciu și cu o mie de locuințe vândute ilegal? Ce caut eu acolo?”, a spus Nicolae Robu. În momentul în care i s-a atras atenția că DNA l-a asociat cu acel dosar, nu presa, edilul-șef a precizat că „presa incorectă” a făcut asta.

Nicolae Robu a vorbit și despre vilele celor doi copii ai săi, procurorii DNA solicitând, în această săptămână, mai multe documente care au stat la baza emiterii autorizațiilor de construcție.

„Este o reclamație care trebuie cercetată, evident. Ce să facă procurorii? Evident că dacă a fost o reclamație, procurorii trebuie să înceapă cercetările. Este in rem, nimeni nu m-a învinuit pe mine de nimic. Încă o dată, totul a fost la cererea mea expresă. Vedeți, nu cumva să fie ceva greșit (n.r. le-ar fi spus Nicolae Robu angajaților din primărie), aveți grijă. Nu poate fi greșit. Faceți în defavoarea le-am cerut. Le-am cerut interpretați în defavoarea, astfel încât nu să mă trezesc că cineva zice că ați făcut un favor. ISC nu s-a pronunțat, am spus să se întrebe ISC, pentru că nu vreau să se greșească cu nimic. ISC a spus faceți cum ați făcut dintotdeauna. Și atunci eu am spus că nu vreau să faceți cum s-a făcut dintotdeauna, voi faceți în defavoarea, ca să nu mă trezesc că cineva vine și consideră altfel. Foarte bine că se cercetează asta, nu e niciun fel de problemă, pentru că asta e normalitatea, indiferent la adresa cărei persoane. Dacă este o reclamație, trebuie să se facă cercetarea de rigoare. Dar ce se întâmplă dincolo de asta, cu aceste aberații debitate. Se fac cercetările, eu stau cu fruntea sus și toată viața voi fi cu fruntea sus, să fie limpede”, a conchis Nicolae Robu.  Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că vilele copiilor primarului Timișoarei au fost ridicate în urma mai multor ilegalități ale administrației conduse de Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. nici ceausescu n-avea conturi dar a distrus tara si poporul lui. Nu degeaba , acum cativa ani a fost impanzit orasul cu imagini grafittiu cu chipurile lui Ceausescu si Robu, alaturi. Tot pentru binele public ati schimbat destinatia de VERDE TEMATIC in constructii ( n.b.haotice) a 25 ha la Horticultura? Ne indoim, mai probabil pentru binele mafiei imobiliare din Timisoara si al vostru personal!

  2. Domnule Robu nu ar trebui sa te mire ca intri in colimatoare. Motivul e simplu: pentru ca sfidezi pe cei care-ti cer sa respecti legea(tu impreuna cu angajatii tai)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.