Robu își plânge de milă: ”Este regretabil să fii împroşcat cu noroi,...

Robu își plânge de milă: ”Este regretabil să fii împroşcat cu noroi, un om ca mine, dându-ţi viaţa pentru public.(…) Eu sunt problema corupţiei?”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a confirmat, ieri, dezvăluirile PRESSALERT.ro despre ședința convocată cu angajații Direcției de Urbanism, după ce au apărut informații despre ilegalitățile comise în autorizarea vilelor copiilor săi. Nicolae Robu a susținut că, la un moment dat, va face și o anchetă internă.


Vă reamintim că DNA Timișoara a solicitat o serie de documente legate de modul de emitere a unor certificate de urbanism și autorizații de construire de către administrația Robu.

„Se face o verificare de către Corpul de control al primarului şi la Urbanism, e o misiune de control. Este o anchetă în derulare. Eu sunt sută la sută liniştit, nu am făcut nimic ilegal. Este regretabil să fii împroşcat cu noroi, un om ca mine, dându-ţi viaţa pentru public. Cetăţenii simt asta şi n-am primit decât vorbe de încurajare, ei îşi dau seama câtă incorectitudine e la reclamanţi. Diferenţa dintre ce s-a spus şi realitate e de la cer la pământ. Eu nu fac presiune. Au spus că nimeni nu a făcut nicio presiune şi angajaţii de acolo. Am ajuns să mă dezvinovăţesc? De ce să mă dezvinovăţesc? Eu sunt problema corupţiei? Locuiesc în acelaşi bloc din anii comunişti!”, a susținut Robu agitat, în fața jurnaliștilor.

2 COMENTARII

  1. locuiesti la bloc pentru ca iti place, pentru ca a fost greu la tara, cu buda in fundul curtii si restul. cunosc multi tarani ca tine nu s-ar mai duce sa locuiasca la casa, nici macar la vila de lux si fite, pentru ca au oroare, e normal, isi aduc aminte doar de neajunsurile vietii la tara. asa ca hai sictir tu si blocul tau modest. ai tanjit toata viata dupa el, e normal sa nu vrei inapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.