Tower One din XCity Towers a ajuns la etajul 10. 60% din...

Tower One din XCity Towers a ajuns la etajul 10. 60% din apartamente au fost deja rezervate

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul care a adus în Timișoara conceptul de cartier rezidențial format din turnuri de locuințe, XCity Towers, se bucură de un mare succes în rândul cumpărătorilor. 60% din locuințe au fost deja contractate. XCity Towers  este amplasat într-una din cele mai importante zone ale Timișoarei ca dezvoltare – între Bucovinei și Torontalului.

Construcția proiectului a ajuns la etajul 10, iar partea de zidărie avansează cu forță, în paralel, la etajele 6 și 7. Se lucrează deja la instalațiile electrice de la etajul 4, în vreme ce lucrările la partea de tâmplărie depășesc deja etajul 3.

Wallberg Properties a introdus un concept deosebit pe piața imobiliară din Timișoara, primul cartier rezidențial format exclusiv din turnuri cu înălțimi de 15 și 10 etaje.


Proiectul XCity Towers care va totaliza 955 de apartamente în 8 clădiri cu regim de înălțime P+15, respectiv P+10 va oferi cele mai spectaculoase panorame asupra orașului, imagini de neuitat asupra principalelor puncte de atracție din oraș, din propria terasă.

Acesta nu este însă singurul beneficiu pe care îl au viitorii locuitori din XCity Towers. Proiectul are marele avantaj de a se afla la câteva minute de principalele zone de atracție ale orașului, dar de a se bucura de o localizare privilegiată, retrasă, într-o zonă verde, departe de agitația marilor bulevarde, oferind intimitate și siguranța unei vieți armonioase. Zona Bucovinei este una din cele mai bine cotate, dar și căutate zone din Timișoara, recunoscută pentru viața liniștită. Calea Torontalului completează calitățile de locuire prin accesul excelent, atât spre principalul hub comercial al orașului, cât și spre zonele office, dar și spre ieșirea înspre Mako și Szeged, locuri de petrecere a timpului liber preferate de timișoreni. XCity Towers cumulează astfel avantajele celor două zone, fiind aproape de tot ceea ce contează pentru a te bucura de viața în oraș, dar beneficiind de o oază de liniște și intimitate.

Calitatea construcției este de asemenea foarte ridicată. Toate materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate și îndeplinesc toate criteriile și cerințele prevăzute în standardele europene. În plus, ele sunt supuse la teste și încercări suplimentare de verificare a anduranței și rezistenței în laboratoare de specialitate ce folosesc tehnici extrem de avansate.

Clădirea are în total 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere și 4 spații comerciale. Cumpărătorii pot beneficia încă de o perioadă de prețuri speciale: de la 54.800 euro +TVA pentru unitățile studio cu living și dormitor, 61.244 euro + TVA pentru apartamentele cu două camere, respectiv 80.309 euro+ TVA pentru trei camere. Toate categoriile de apartamente se încadrează în normele de aplicare a cotei reduse de TVA 5%. XCity Towers este cel mai atractiv proiect din oraș ținând cont de raportul dintre calitatea oferită și prețul solicitat. Toate apartamentele vor dispune de terasă sub forma de logie, oferind un grad ridicat de protecție împotriva intemperiilor, o eficacitate crescută în ceea ce privește întreținerea și mai multă intimitate. Apartamentele vor fi echipate cu tehnologie smart ceea ce va permite controlul interfonului ș al parametrilor ambientali direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Timișorenii au astfel posibilitatea de a achiziția un apartament superior la un preț cu adevărat corect.

Pentru detalii și rezervări, apelați 0735.203.203, 0734.630.630 sau 0738.099.997 sau trimiteți email la contact@xcitytowers.ro.

Wallberg este un dezvoltator recunoscut la nivel national fiind recent premiat pentru Dezvoltatorul Anului in Piețele Locale în cadrul prestigioasei gale Imobiliare.ro, respectiv Proiectul High End al Anului 2018 pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018. Wallberg are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară, cu proiecte în Arad, Brașov, Cluj și Timișoara și peste 1000 de apartamente finalizate.