Terenul pe care elevii de la Liceul Baptist din Timișoara fac orele...

Terenul pe care elevii de la Liceul Baptist din Timișoara fac orele de educație fizică și sport, adus la o stare decentă

0
DISTRIBUIȚI

După ce elevii de la Liceul Baptist i-au bătut obrazul primarului Robu pentru starea jalnică în care arată terenul de sport pe care se antrenează, municipalitatea a luat primele măsuri.

Nicolae Robu a anunțat, în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, că terenul de sport a intrat în reparații, astfel că acum arată decent, iar liceenii nu-și vor mai rupe picioarele din cauza stării avansate de degradare.

„Încă o bază sportivă pusă la punct de primărie! În urmă cu trei săptămâni, un grup de elevi de la un liceu de stat din Timișoara (Liceul Baptist) au venit în ședința de Consiliu Local și mi-au semnalat că baza sportivă a școlii lor a ajuns extrem de degradată.


Le-am promis că în cel mai scurt timp situația va fi remediată. Ei bine, terenul multifuncțional în cauză arată acum ca în imaginea din mijloc”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Edilul-șef i-a încurajat și pe alți copii din Timișoara să-i semnaleze ce nu este în regulă în școala lor sau ce și-ar dori ca municipalitatea să facă pentru dezvoltarea unității de învățământ. „Îi asigur de implicare personală pentru rezolvare în cel mai scurt timp cu putință”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.