Cât a plătit șoferul unui Audi pentru că a aruncat hârtii din...

Cât a plătit șoferul unui Audi pentru că a aruncat hârtii din mașină pe o stradă din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au aplicat, în ultimele două luni, 479 sancțiuni contravenționale pentru mucuri de țigară, coji de semințe sau hârtii aruncate pe stradă ”constatându-se o scădere a numărului de astfel de cazuri în zona centrală, dar fiind depistați cetățeni care au aruncat astfel de resturi mai mult în celelalte zone”.

Zilele acestea, o patrulă auto a observat în trafic un timișorean care a aruncat pe geamul autoturismului Audi cu care se deplasa pe strada Pop de Băsești ambalaje de hârtie.


Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 1000 lei conform HCL 371/2007 pentru fapta sa. ”Nu a avut nimic de obiectat, recunoscând că nu a făcut un lucru civilizat. Poliția Locală atrage din nou atenția că astfel de fapte precum aruncarea de resturi, ambalaje, inclusiv chiștoace de țigări, coji de semințe etc, se sancționează conform HCL 371/2007 cu amenzi între 500 și 1000 lei”, se arată în comunicatul Poliției Locale Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine!
    Invitam politistii locali sa patruleze si prin alte cartiere, nu doar in centru.
    In toate parcurile din Timisoara, daca treci dimineata vezi urmele celor care seara se odihnesc pe banci mancand seminte si band bere, iar resturile pe jos sau pe banci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.