Bătaie între trei tineri în Parcul Copiilor din Timișoara. Au intervenit polițiștii...

Bătaie între trei tineri în Parcul Copiilor din Timișoara. Au intervenit polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au fost nevoiți să intervină, aseară, în Parcul Copiilor, unde trei tineri s-au luat la bătaie. Mai exact, patrula aflată în parc a observat cum doi tineri au avut o altercație cu un al treilea, care a și fost lovit cu piciorul peste față. Cei doi au luat-o la fugă în momentul în care i-au văzut pe oamenii legii, fiind nevoie de sprijinul celorlalți polițiști locali aflați în patrulare pentru a-i depista. Astfel, o patrulă auto i-a identificat pe strada Pop de Băsești.

„Cei în cauză au fost identificați în persoana lui A.C., de 18 ani, cu domiciliul în localitatea Sânpetru Mare, Timiș, și C.D., de 17 ani, din Liebling, Timiș. Victima, O.D., de 29 de ani, din Timișoara, a necesitat intervenția medicilor de la Ambulanță, care au fost chemați pentru a-i acorda îngrijiri medicale fiind lovită la față. Tânărul de 18 care a lovit cu piciorul a declarat că a fost amenințat de victimă și de aceea a reacționat astfel.


De cealaltă parte, victima a declarat că a fost lovită fără motiv”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Cei trei tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.