Primarul Timișoarei recunoaște că nu are bani să facă deratizare și dezinsecție...

Primarul Timișoarei recunoaște că nu are bani să facă deratizare și dezinsecție ca la carte. Replica la șobolanii în putrefacție de pe stradă

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu vede ieșit din comun faptul că în centrul Timișoarei, pe trotuare, oamenii pot „admira” șobolani morți. Primarul Timișoarei susține că acesta este un semn că noua firmă de dezinsecție și deratizare își face bine treaba.

Întrebat cum comentează faptul că pe un trotuar de pe str. Gheorghe Lazăr, aproape de sediul Finanțelor Publice din Timiș, au fost văzuți șobolani morți și în putrefacție, edilul-șef a explicat faptul că „s-a realizat deratizare și acolo s-a făcut efectul, acolo le-a venit ceasul (n.r.


șobolanilor). Bine că nu erau vii. Sunt unii cetățeni care îmi scriu, mai opriți avioanele astea (n.r. din care se stropește împotriva țânțarilor). Este bine că nu mai sunt țânțari, dar am mai fi dormit”.

Totuși, Nicolae Robu a admis că șobolanii morți ar fi trebuit ridicați de pe trotuare și a lăudat noua firmă de dezinsecție și deratizare.

„Ar trebui să fie ridicați, dar nu a sesizat nimeni, admit că așa ar fi fost normal să se întâmple. Ăsta este semn că se face la modul serios deratizarea. De altfel, am avut discuții cu administratorul firmei de dezinsecție și deratizare, iar ei chiar sunt profesioniști. Le-am explicat că nu putem să facem așa cum doresc ei pentru că nu avem bani să îi plătim. Dacă mai apare câte un țânțar, este suportabil. După ce s-a stropit, am mai fost pișcat, dar doar câteodată am mai simțit câte un țânțar. Nu poți să lichidezi până la ultimul țânțar, până la ultimul șoarece”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.