Mâine începe cea de a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad

Mâine începe cea de a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad

0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 30 august, este prima zi a festivalului Electroruga de Buzad. Participanții vor avea parte de multă relaxare, de muzică bună, de activități captivante și, nu în ultimul rând, de evadare din urban. Timp de trei zile, vor urca pe scenă artiști de renume național și internațional, dar și reprezentanți ai crew-urilor locale. Printre cei care vor aduce voia bună la Buzad se numără: Black Sun Empire, Technimatic, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers și mulți alții.

Pe lângă muzică, cei prezenți se vor putea bucura de atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, Animation Worksheep, platforma celor de la festivalul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții, To the stars astronomy și multe altele.

Organizatorii pun la dispoziție participanților și un autobuz care va porni din Timișoara și va circula în fiecare zi a festivalului. Acesta va pleca de la de la Punctele cardinale (din Timișoara), are 50 de locuri și este gratuit pentru toți cei care dețin abonament sau bilet de o zi.

Totodată, anul acesta, cei care doresc să își petreacă toate cele trei zile de festival la Buzad, vor avea parte de un camping în apropierea evenimentului, amenajat împreună cu cei de la Hostel Costel.

Prețul unui bilet pe o zi este de 60 de lei și poate fi achiziționat de la fața locului sau din rețeaua bilete.ro.


Abonamentele costă 119 lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de cafea și Hostel Costel.

Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. Evenimentul este organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

Electroruga de Buzad 2019 îi va avea pe scenă pe: Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledout.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.